Arcfestés

"Ez szebb, mint ahogy elképzeltem!" - Anna, 8 éves

 

Több száz mintát festettem már, a legnépszerűbb motívumokat percek alatt készítem el a legficergősebb gyerekeknek is. Minden arcfestéshez bőrbarát anyagokat használok!
Nem csak gyerekeknek; egyre több bevállalós felnőtt is kér arcfestést. A kiscicává maszkírozott főnök, vagy a vérmes tigrissé varázsolt recepciós minden céges rendezvényt feldob!

 

100% tetszés-garancia: ha nem tetszett a festés, nem kell fizetned!

 

Csillámtetoválás:

Vizes bulit tervezel? Válaszd a csillámtetoválást! Azonnal megszárad, 1-2 hétig díszíti bőröd és számtalan színből és mintából választhatsz – vagy akár egyedi mintát is kérhetsz!
Ára: 1.000 Ft -4.000 Ft (mérettől függően)

Rólam írták

"Fantasztikus volt a szalagavató, nagyon jól sikerült. A sminkemtől mindenki teljesen odavolt meg vissza, hogy milyen szép. Még egyszer nagyon köszönöm, sokat segített, hogy ilyen szépen ki voltam festve, sok önbizalmat adott."
Anna

"Még egyszer köszönjük a gyerekek nevében is a rengeteg szép arcocskát. Azt hiszem magáért beszél, hogy a sok szülő, aki eleinte idegenkedett attól, hogy a saját gyerekére engedjen pingálni valamit, maga beszélte rá az arcfestésre, miután látott egy-két végeredményt."
Kinga

"A rendezvényszervezés egyik legfontosabb része, hogy olyan alvállalkozókkal dolgozzunk együtt, akikben megbízunk, akikről tudjuk, hogy színvonalas munkájukkal, kedves természetükkel maradandó élményt nyújtanak partenerink számára. Váczi Orsi 14 éve nélkülözhetetlen a családi és Mikulás rendezvényeinken, ahol minőségi szolgáltatásaival és kreatív ötleteivel színvonalassá és egyedivé varázsolja a gyermekprogramjainkat."
Hajmássy Anikó
Event Express Rendezvényszervezés
ügyvezető igazgató

"Karácsonyi ajándékba kaptam egy fotózást, amelyre Orsi sminkelt ki. Nagyon meg voltam elégedve, sikerült 100 %-ban olyan hozzám illő sminket kitalálni, aminek a viselete ráadásul kényelmes is volt. Hasznos tanácsokat is kaptam arról, mi az ami jól áll, hogyan érdemes sminkelni a mindennapokban, egyszóval remek élmény volt!"
Zsuzsa